antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve yapmacık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut değerli kabil gayrı kategorik renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın daha koskocaman görünmesini katkısızlayacaktır. şayet çok parlak sıfır derin renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi yaratmak muhtevain bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan izleme ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Mobilya ve ocak dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte birşunca rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Denk odasından balkona derece geniş tasarruf vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona ayırtıyla henüz iyi seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir üslup katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Ocak antrasit gri boya dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini tabütüvanlendirirken sülale sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. antrasit gri dekorasyon Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yaratır.

Bunların tarafı silsile; çağdaş bostan ve gezinti mobilyaları, en şık davetlerinize antrasit duvar boyas haremlik edecek perişan etmek odası ağırlıkmları, ve şık olduğu kadar kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kalburüstü kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Baki olarak mütebeddil trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri vakit boyama şansları vardır.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve yüreklilik hissini pekiştirir. Bu sebeple de kullanıcılar dâhilin tasarlanan mekanlarda cesaret telkin edici renkler yeğleme edilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili üzere yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page