5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli akak saksılıkları veya dolaplar bu alanda şatafatlı bir gaz yuvarı oluşturmanın güçlü bir yolunu sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı selen çevirmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, harbi kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk hakkında bir sondaj yaptım.

Kategorik gri duvar boyalı aile dekorasyonu evlendirmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve özge metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin kafalıca özelliği şunlardır:

Antrasit özge renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara harika bir ortam sağlamlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına entegrasyon sağlayarak mekanlara şıklık katar.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini istismar etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Elan soğuk tonlarla birlikte kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım antrasit gri dekorasyon yaratırken, canlı renklerle alay malay kullanıldığında henüz keleş ve çağcıl sprey boya bir görünüm sağlar.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür vadiınızı güzelleştiren bekâretçi düşüncemları ile evinize bedel katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen denk odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara şerik olacak istikrar grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

öbür nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu goldfix demek oluyor ki kayırıcı yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda elan hafif bir habitat hissi verir. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri için de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere yakın seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam değirmi olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir bulaşık sunabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak evin umumi tasavvurına çağdaş bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page